Пакет за храносмилателната система

Пакетът е валиден при престой 5 и над 5 нощувки

Пакетът е предназначен за хора с хронични гастрити и езофагити, язвена болест на стомаха и дванадесетопръстника в стадий на ремисия, болест на резецирания стомах, хронични колити и ентероколити, функционални заболявания на стомаха и червата, хронични панкреатити.

В пакета се включват специализирани процедури, които се назначават от лекар специалист по физикална и рехабилитационна медицина, а лечението и профилактиката са съобразени с индивидуалното състояние на госта и придружаващите го заболявания.

Хотелът предлага диетични менюта съобразени с профила на курорта, които се конкретизират след преглед от лекар специалист.

Желателно е всеки наш Гост да притежава медицинска документация с поставените диагнози и последни изследвания. Изготвя се процедурен картон от лекуващия лекар с включените процедури по време на престоя. След приключване на балнеолечението, при поискване се изготвя медицински рапорт за резултатите от балнеолечението.

За по-добър лечебен ефект е желателно процедурите да се извършват ежедневно /минимум 5 дни/, без прекъсване, общо 15 процедури.

 

Стандартно крило Цена на вечер
Единична стая 148.00 лв.
Двойна стая

210.00 лв.

Апартамент/студио за 2-ма възрастни

256.00 лв.

Делукс крило Цена на вечер
Единична стая 189.00 лв.
Двойна стая

256.00 лв.

Апартамент за 2-ма възрастни

321.00 лв.

Посочените цени са на вечер, за помещение и включват:

* лекарски преглед и 3 процедури на ден от изброените: водолечебна процедура /различни видове вани с добавки и процедури с водна струя/, физиотерапия и топлотерапия /парафин, луга, лечебна кал и др./, лечебен масаж /частичен от 15 минути със специални обезболяващи и релаксиращи масла, лимфодренажен апаратен масаж/, лечебна гимнастика /ЛФК/.

* закуска на блок-маса

* ползване на вътрешни басейни-плувен басейн с 6 коридора, детски басейни на различни нива и джакузи, открит басейн на различни нива и джакузи.

* Релакс център /сауна, парна баня, шоков басейн/ - при ползване на стандартно крило

* Уелнес център /басейн с топла минерална вода, топли лежанки, кнайп пътека, ледена стая, приключенски душове, шоков душ, инфрачервена сауна, римска баня/ - при ползване на делукс помещение.

* фитнес, паркинг, Wi-Fi, детски кът.

 

Хотелът предлага доплащане за НВ – вечеря, FB – обяд и вечеря:

* вечеря – 25.00 лв. за възрастен, 12.50 лв. за дете /лица до 12 годишна възраст/

* обяд и вечеря – 40 лв. за възрастен, 20.00 лв. за дете /лица до 12 годишна възраст/

Обядът и вечерята са по предварително изготвено сет меню /без включени напитки/.