Защо да прекараш Свети Валентин в Хотел "Хисар"

12.02.2018

Денят на Свети Валентин е най-романтичният ден от годината, но всичката тази истерия около празника може да ни накара да се замислим, как да го празнуваме със стил.

Вместо екскурзия до Париж, или Рим, кутия луксозни бонбони и огромни букети цветя, ние ви предлагаме да прекарате деня с любимия си човек, като направите нещо малко по-различно - без да похарчите излишно количество пари.

Изненадайте любимия си човек и се насладете на един ден, където да се поглезите в  СПА центъра на Хотел „Хисар“ – нека това преживяване да остане един незабравим спомен, а защо не традиция - всяка година по същото време.

Всеки от вас може да си избере процедурата, която му харесва, било то масаж, или друга терапия, като ще имате пълен достъп до всички СПА съоръжения, които включват много възможности, според различните предпочитания и нужди. 

Релакс центърът включва финландска сауна, парна баня, малък басейн с топла минерална вода и се намира в непосредствена близост до закрития плувен басейн – ползва се безплатно от гостите в стандартната част на хотела.

Уелнес центърът включва комплекс от повече услуги: инфраред сауна, римска баня, ледена стая, кнайп пътека, приключенски душове, шоков душ, малък басейн с топла минерална вода, отопляеми лежанки, релакс зона. Ползва се безплатно от гостите в Делукс крилото на хотела. В Уелнес центъра се предлага и турска баня и услугата Хамам.

Когато става въпрос за гостоприемство, топъл, приятелски и внимателен персонал гарантира, че всеки гост ще се чувства специален. От момента, в който влезете в хотела, и ви посрещнат, вие ще усетите спокойствие и отношение от най-високо ниво, а какъв по-добър момент да изпитате такова удоволствие от деня на Свети Валентин.

Хотелът разполага с няколко заведения и ресторанти, където да полеете повода. Ресторант „Престиж“ впечатлява с интериора си и с начина, по който ви кара да се чувствате комфортно и удобно. Традиционните ястия са приготвени от майстор готвач, който по свой начин ги прави неустоими за всеки вкус.

Ресторант „Панорама“ притежава изключителен магнетизъм заради гледката , която ви пленява в момента, в който отворите терасните врати. Приказната панорама предразполага за романтични вечеря и задушевни разговори. Ще бъдете обслужени изключително внимателно от персонала ни, който през цялото време ще се грижи за вашето незабравимо преживяване.

След романтично джакузи, можете да се разходите из парка на хотела сред борове, зеленина и красива растителност. Възможностите са неограничени. Вие имате възможността сами да направите почивката си уникална и незабравима, а ние сме тук да ви помогнем в това, да си доставите максимум удоволствие!