3 добри причини да отидеш на СПА тази зима

08.12.2018

Ти от кой отбор си? Про-зима или анти-зима? СПА центърът има по нещо за всеки, особено за хората, които обичат да са на топличко. Отпусни се и ще се влюбиш в магическия и топъл интериор на Хотел „Хисар“ през студените зимни месеци. Ето три отлични причини да отидеш на почивка на СПА тази зима!

  1. За да си в мир със зимата

Имаме късмет, че при нас могат да се видят всичките четири сезона. За хората, които предпочитат топлото обаче, може да е трудно да се насладят на зимата. Не се притеснявайте, СПА центърът е за вас! Струва си да дойдете и да го изпробвате.

Облечен в хавлия и с шапка, която покрива ушите, можеш да отидеш до горещото джакузи навън, и да му се насладиш, като се стоплиш. Докато си там, зимната картина ще е пред очите ти, както и чистия въздух, който ще гали бузите ти, докато топлината на водата те отпуска. Дори не ти е студено. Невероятно, нали? Можеш да продължиш своето зимно приключение на открито в парка до басейна за отдих. Или да се настаниш удобно в СПА центъра - затвори очи, и всичко ще е наред.

След това отиди да хапнеш в ресторант „Престиж“ или „Панорама“ на последния етаж, за да опиташ вкусна кухня и добра селекция от вина, сервирани в интимна и уютна атмосфера. Благодарение на СПА центъра ще си в мир със зимата.

  1. За да се стоплиш

Ако имаш нужда да се затоплиш, това е мястото, където трябва да отидеш! Хотел „Хисар“ предлага финландска сауна,  парна баня, малък басейн с топла минерална вода и се намира в непосредствена близост до закрития плувен басейн – ползва се безплатно от гостите в стандартната част на хотела.

Делукс СПА центъра  включва комплекс от повече услуги: инфраред сауна, римска баня, ледена стая, кнайп пътека, приключенски душове, шоков душ, малък басейн с топла минерална вода, отопляеми лежанки, релакс зона. Залите имат своя уникална архитектура, вдъхновение, материали, оформление, източник на топлина, и температура. Всяка една от тях създава специфичен климат в специфична среда. Температурата на сауната може да достигне 100 ° C. Наслаждавай се! Никога не сте бил на толкова топло в средата на зимата.

Това е първата стъпка от термалната терапия, която насърчава уелнес и релаксация. В сауната тялото ти съхранява топлината, разширява порите, изчиства токсините и стимулира имунната система. Това е идеалния начин да се предпазиш от вируси и микроби през зимата. Остани поне за 8-10 минути за максимален ефект. Продължи термалната терапия, като се разходиш на открито, или се гмурнеш в един от нашите басейни. След това се отправи към удобно място за отдих за 20 минути. Ще почувстваш необичайно благоприятно усещане. Стопли се в сауната тази зима!

  1. За да избягаш от ежедневието

Сезонът на завиването на дивана като в пашкул е в разгара си. Всеки ден е един и същ. Твоето ежедневие е добре установено и е трудно, и дори невъзможно да си представиш, да направиш някаква промяна в средата на седмицата. Имаш домашна работа, уроци по рисуване, фитнес практика. А навън е студено и тъмно. Това е идеалният момент да си останеш вкъщи.

Все пак, е полезно да се отървеш от рутината си и да се поглезиш с вечер, отдадена на релаксация в СПА центъра. Просто е въпрос на организация. Опаковай чантата си още вечерта, за да можеш да се отправиш към зимния рай в Хисаря веднага след работа. Това е тайната! Още от пристигането си ще попаднеш под наша грижа и няма да мислиш за нищо друго. Попивай релаксиращата атмосфера, нежните светлини, снежната природа, парите на горещите вани, приветливите места за отдих, и ароматите на етерични масла. Обстановката е настроена да ти помогне да се отпуснеш напълно. Намираш се в средата на топла и магическа зимна атмосфера, идеална за отдих и медитация.

На съвсем близко разстояние от Пловдив, ти се намираш в един съвсем друг свят и е перфектен такъв, какъвто е. Тази зима избягай в СПА центъра сам, с любимия човек, или с приятели. Наруши режима си - това е добър начин да оцелееш до пролетта!

Планирай почивката си

За да извлечеш максимална полза от своето бягство в СПА центъра през зимата, си донеси топла шапка, книга, балсам за устни, бански костюм, хидратираща козметика и джапанки. Всички тези неща могат да бъдат закупени в хотела и са на разположение на място. Може да си донесеш резервен бански костюм, за да имаш избор през различните дни от твоя престой. Това е само предложение: направи това, от което имаш нужда!

Наруши рутината си, за да се затоплиш и да се отпуснеш през следващите седмици. Това е отличен начин да се сприятелиш със зимата. Кажи „да“ на СПА почивката през зимния сезон!