СПА и за мъжете! Част II

10.10.2019

Продължение от Част I.

Процедури за кожа

Ако напоследък имате уморен вид, лечението с масаж на лицето може да бъде просто лекът, от който се нуждаете.

Освежаващите процедури за лице са не само изключително релаксиращи, но и правят чудеса за уморени кожа и очи, тъй като помагат за регенерирането на клетките, оставяйки ви с по-млада, свежа и тонизирана кожа.

Маникюр за мъже

Независимо дали го знаете или не, ръцете ви разказват всичко за това, какъв човек сте. Изядените нокти предполагат, че сте нервен човек, грубите ръце предполагат, че просто не ви пука, а мръсотията под ноктите... е, нека просто кажем, че няма да останат незабелязани на бизнес среща.

Така че, ако искате да направите добро първо впечатление, запазете си час за маникюр! Тази процедура има за цел ръцете и ноктите да бъдат добре поддържани и подхранени. И тъй като това е бърза процедура, можете лесно да я включите в ежедневието си.

Мъжки педикюр

Ако краката ви са по-скоро като на хобит, отколкото красиви, може би е време за релаксиращ педикюр, особено ако ви предстои ваканция и ще показвате краката си.

По време на педикюр не само, че ноктите ви са изрязани до съвършенство, а и всички следи от мъртва, суха кожа са премахнати, след което краката са внимателно масажирани. След това ще се чувствате релаксирани и ще се чудите, защо не сте го направили по-рано досега!

Винаги се препоръчва да резервирате вашите СПА процедури предварително. И така, момчета, какво чакате?

Сега, когато знаете какво да очаквате от едно СПА посещение, защо не си запазите час? Хотел „Хисар“ предлага богат набор от СПА процедури, създадени и за жени и за мъже, които предлагат решение далеч от суматохата и ежедневието - в град Хисаря!

Не само ще изглеждате освежени и поддържани, но и ще се почувствате подмладени и готови да завладеете света с нова енергия!