Предимствата на минералната вода за кожата, Част II

08.02.2019

Продължение от Част I

4. Помага при подуване и подпухналост на лицето.

Когато кожата ви е дехидратирана, си личи по това, че става все по-подута и подпухнала. Тялото ви задържа вода, когато сте дехидратирани, защото си мисли, че трябва да задържи цялата влага, която получава, тъй като не му давате достатъчно. Но когато давате на тялото си водата, от която се нуждае, особено когато тази вода е пълна с електролити, като минералната вода, тогава се грижите добре за тялото си и го поддържате добре хидратирано.

Когато лицето ви е хидратирано, намаляват признаците на подуване и подпухналост по бузите и челюстта. Това не работи за всяка ситуация, но е едно добро начало.

5. Минералната вода помага за намаляване на торбичките под очите.

Както при горната точка, можете да намалите подпухналостта под очите, като се уверите, че редовно миете лицето си с хидратираща минерална вода. Това е от решаващо значение, ако винаги изглежда, че имате нежелани торбички под очите.

6. Минералната вода съдейства за отстраняването на замърсяванията по кожата.

Минералната вода притежава стягащо действие, което може да ви помогне да се отървете от токсините и замърсителите, които могат да присъстват на повърхността на кожата ви. Независимо дали я комбинирате с качествени продукти за измиване на лицето, или просто използвате минералната вода самостоятелно, със сигурност ще видите някои положителни резултати за нула време.

Минералната вода ви помага да се отървете от старите, мъртви кожни клетки, както и от мръсотията, която може да е запушила порите ви, така че помага и при борбата с акнето.

7. Кожата ви ще се почувства по-свежа.

Ако имате нужда от нещо, което със сигурност ще помогне на кожата ви да се чувства свежа и заредена с енергия за това, което може да ви поднесе денят, минералната вода е чудесна възможност! Тя по естествен начин помага на цялото ви тяло да се чувства будно и пълно с енергия, а кожата ви не е по различна. Започнете деня си, като измиете лицето си с минерална вода и вижте сами!