Сертификати и лицензи

ХОТЕЛ „ХИСАР” №1 ЗА ЛЕЧЕНИЕ И СПА

Хотел „Хисар” бе обявен за най-добър в категорията „Медикъл СПА комплекс” 2009 на конкурс, организиран от Българския Съюз по Балнеология и Спа туризъм. Резултатите му бяха обявени на 16.06.2010г в град Правец. Хотелът пребори в категорията сериозни конкуренти.„Медикъл Спа” е ново течение в хотелиерския бранш, което осигурява не само почивка на хората, но също и лечение, профилактика и рехабилитация, поясни д-р Александър Александров, който е главен лекар в хотел „Хисар”. В базата успешно се провежда лечение на стомашно-чревни и бъбречно-урологични заболявания, както и лечение на травми на опорно-двигателната система. „Облекчаваме хората с минерална вода, чрез тангенторни вани, физиотерапия и мануална терапия – масажи, гимнастика и други”, поясни д-р Александров. Освен това хотелът притежава съоръжения за активен отдих – минифутболно игрище, плувни басейни, тенис кортове, билярд, боулинг.

Хотел „Хисар” има 166 стаи и е целогодишно активен. „Основните ни гости са българи, но идват също руснаци, израелци, гърци, турци, румънци, скандинавци”, съобщи Комплексният управител – Николай Крушовски.

 

СПА Мениджър на 2012

СПА Мениджър на 2012 г.- г-н Николай Крушовски генерален мениджър на СПА хотел „Хисар”

И тази година СПА хотел „Хисар” беше номиниран в   годишните награди за професионални ресторантьорски и маркетингови практики. Генералният мениджър на комплекса г-н Николай Крушовски получи престижната награда в категория „СПА мениджър на 2012 г.”

На 4-ти декември 2012 г. Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) връчи в „Гранд хотел София” за 16-ти път своите Годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта. От 1996г. БХРА избира носители на най-престижните и дългогодишни отличия в туризма, които са част от най-успешното предприемачество.

Сред гостите на официалната церемония присъства заместник-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов, представители на общини, партньори на БХРА от туристически организации, партньори от бизнеса, членове на асоциацията, водещи мениджъри и собственици в областта на туризма, представители на националните медии.