СПА и за мъжете! Част I

10.10.2019

Намирането на време да се съсредоточиш върху себе си може да изглежда невъзможно, както за мъже, така и за жени. Въпреки това, всеки заслужава известно време да се отдаде само на себе си и да се поглези, а СПА центъра е едно от най-добрите места да се измъкнеш от всичко това и да освежиш тялото си.

Все по-често повече мъже осъзнават значението на това да изглеждат добре и да се чувстват добре, а мнозина гледат на СПА процедурите по-малко като на глезотия и повече като на необходимост за здравето.

Въпреки че често бързаме да приемем, че един ден в СПА центъра е женско занимание, това със сигурност не е така. Мъжете използват СПА от десетилетия, векове дори и по същите причини като жените - за да изглеждат и да се чувстват добре.

Мъжете винаги са посещавали СПА

И мъже, и жени посещават бани от векове - идеята със сигурност не е нищо ново. Всъщност СПА процедурите са едни от най-старите практики, познати на човечеството. От римляните до древните византийци, хората винаги са оценявали балнео процедурите заради техните здравословни качества.

Идеята, че СПА е само за жени, е по-скоро модерна концепция и това е нещо, което започва да се променя, като мъже от всякакви възрасти резервират лечебни процедури и правят външния си вид приоритет.

От какви процедури могат да се възползват мъжете в СПА центъра

СПА процедурите за мъже като тези, предлагани в Хотел „Хисар“, са създадени за активни мъже и имат за цел да ви позволят да се поглезите напълно.

От процедури за лице и маникюр до кола маска, те са създадени, за да ви осигурят комфорт и релакс, за да изглеждате по най-добрия начин... услугите, които си изберете, зависят изцяло от вас.

Кола маска за мъже

Както ще ви кажат всички мъже спортисти, кола маската е безопасен и надежден начин за премахване на космите по тялото, а като метод за обезкосмяване е далеч по-малко дразнещ от бръсненето или подстригването, макар и по-болезнен. Освен това ефектът от кола маската продължава много по-дълго, и не остават грозни обриви или малки косъмчета!