Предимствата на СПА процедурите, Част II

23.03.2019

Продължение от Част I

4. Облекчават болките

Общите болежки в тялото са често срещано явление за мнозина, с всичките физически упражнения, спане на неподходящ матрак и седене за дълъг период от време на бюро, което особено допринася за тях. Чудесен начин за облекчаване на тези болки е чрез релаксиращ масаж, на цялото тяло, или такъв, който се фокусира върху проблемните области, което помага за пълното отпускане на мускулната тъкан.

Ние предлагаме масаж с вулканични камъни, лечебен масаж с натурален мед, дълбок класически масаж - фантастични за облекчаване на тези неприятни болки. Посетете нашата уеб страница за повече информация относно процедурите, които предлагаме - http://hotelhissar.com

5. Помагат при загубата на тегло

Има различни теории, когато става въпрос за отношението между СПА лечението и загубата на тегло, но много от тях поддържат връзката между двете. Горещите СПА процедури отварят порите на кожата, помагат на тялото да изкара токсините и също така насърчава горенето на калории. Освен това, дълбоките масажи могат да помогнат на тялото да разгради мастните отлагания чрез натиск и триене, упражнено върху кожата, като например антицелулитните масажи.

Разбира се, всички те биха били ефикасни в съчетание с правилна диета и физически упражнения, за да имат по-голям ефект, но е много хубаво да знаете, че изгаряте и някоя друга калория и се борите с този целулит по време на приятния масаж!

6. Подобряват кръвообращението и  циркулацията

Друга чудесна полза от масажите на тялото, особено когато ги правите често, е, че регулират кръвното налягане и подобряват кръвообращението ви. Това има много благоприятни ефекти върху вашето здраве, включително подкрепа на организма за борба с различните болести.