Предимствата на СПА процедурите, Част III

23.03.2019

Продължение от Част I и Част II

7. Предотвратяване на разширени вени

Да сте на крака по цял ден наистина може да започне да влияе неблагоприятно върху тялото ви. Стоенето за дълги периоди от време е свързано с появяването на разширени вени, които са често подути. Въпреки това, хубавата новина е, че масажът на краката може да предотврати изначално развитието на разширени вени. Ако стоите прави през целия ден, лекувайте краката си с масажите, които заслужават!

8. Повишено щастие

Сред многото предимства на СПА лечението е биологичният ефект, който има върху тялото ви, особено по отношение на нивата на щастие. Известно е, че масажите в СПА центъра освобождават серотонин, който е хормона, свързан със щастието, и по този начин помага за подобряване на настроението ви след приключване на масажа! Уау! Това не само има ефект след самия масаж, но и можете да се възползвате от предимствата на този жизнен тласък през следващите няколко дни.

9. Намалят честите главоболия

Много от нас са склонни към главоболие от време на време, но то може да стане особено често по време на периоди на силен стрес. За щастие, една от изключителните ползи от посещенията в СПА е, че много терапии, като масаж на главата и масажи на ръце, могат да помогнат за намаляване на честотата на главоболията. Причината за това е, че масажите помагат за облекчаване на напрежението, което често причинява главоболие.

10. Насърчават здравата и красива кожа

Ако имате проблемна кожа, или лицето ви се чувства особено сухо, една дълбоко хидратираща процедура може да помогне за почистването и хидратирането на кожата, като му даде подхранването, от което се нуждае, за да изглежда свежо и блестящо. През зимата суровите външни фактори, комбинирани със засиленото домашно отопление, могат да окажат влияние върху кожата на лицето ви и да го изсушат. Въпреки това, качествените процедури за лице могат да помогнат за облекчаване на това, чрез цялостно почистване и хидратиране на кожата.